Wie ben ik,

een gepensioneerde en een fanatieke golfspeler.

spel04Bij wie het niet altijd tot z’n recht komt. Het beste voor mij zou zijn door met wat meer rust door de baan te gaan.

Ongeveer 8 jaar geleden (2007) ben ik door mijn zoon  verrast op een golf-clinic en ben toen besmet met het golfspel. Met daarna een jaar rustpauze hebben we gezamelijk besloten om onze GVB te gaan halen. Zo ben ik nu ruim 7 jaar een actieve speler met een hcp die schommelt tussen de 17 en 19. Ik heb/had een doelstelling om nog eens de hcp van 15, misschien zelfs lager, te halen. Ik heb deels de moed opgegeven.

 

Voordien was ik een vrije speler. Maar sinds een cadeau van de kinderen ben ik lid geworden van de golfclub “De Koggen” met home-course “Golfbaan Spierdijk”. In mijn eerste jaar van lidmaatschap werd ik direct Senioren Kampioen 2011. Ik heb het bijzonder naar mijn zin. Vriendelijke mensen waar we met elkaar op een ongedwongen wijze kunnen omgaan. Dat trekt mij wel. Inmiddels gaat het leden aantal stijgen, zeker voor de senioren heren. Daarmee wordt de competitie in z’n algemeenheid heel aantrekkelijk. Hoe meer leden hoe gezelliger.

 

Vandaar dat ik mij heb opgeworpen om deze competitie op te zetten. Er zijn altijd nog wel wat verbeter punten. Die zullen vast wel z’n vorm krijgen voor het nieuwe seizoen. Zo zijn er inmiddels twee toernooi vormen opgezet. Een Zweedse wedstrijd (nl. het Sinterklaas toernooi) en het Team Matchplay toernooi. Uiteraard sta ik altijd open voor suggesties en ideeën.

 

Van jullie collega, speler en lid,

 

Ron BeZuur

Copyright © 2013. All Rights Reserved. HomeART RoBeZ