Co-Sponsor Golfbaan Spierdijk

De baangolfbaan_spierdijk_logo

 

Dat Golfbaan Spierdijk geen doorsnee 9-holes golfbaan is, zult u ervaren als u er speelt. Naast de diverse waterpartijen en vele glooiingen, is deze par 72 baan een zeer gevarieerde baan, met een diversiteit aan holes. Architect Gerard Jol spreekt niet voor niets over een ‘zeer uitdagende baan’, die ‘niet gelijkend is aan een andere 9-holes baan’.

 

Ontwerp

Gerard Jol (de ontwerper en architect van de baan) is duidelijk: “Golfbaan Spierdijk is een verrassend geaccidenteerde en Schots aandoende ‘Hollandse Polder-links’. Strategische golfholes waar de speler van elk niveau altijd een keus heeft en de “risk and reward” filosofie, in combinatie met de Hollandse weerselementen, een golfronde Golfbaan Spierdijk altijd anders maakt!

 

Momenteel mogen wij een gloednieuw fantastisch geoutilleerd Clubgebouw gebruiken met uitstekende faciliteiten. Zo wordt Golfbaan Spierdijk een zeer spraakmakende golfbaan van hoog niveau. Er zijn veel (greenfee)- spelers die de baan beoordelen met een gemiddeld cijfer van 7,4. (Zie de website van LeadingCourses).

 
Golfbaan Spierdijk zal dit seizoen de prijzen sponseren voor het “Punten Course” klassement.

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved. HomeART RoBeZ