Overige Sponsoren (Leden)

Dit zijn leden die op persoonlijke titel enkele Goodies hebben ingebracht voor dit seizoen.

WisselTrofee

René de Graaf is niet meer onder ons. Hij heeft de wisseltrofee voor de Uniserver Golf Cup ter beschikking gesteld. Met deze prijs kunnen we voorlopig wel voort. En zolang deze competitie “Unisever Golf Cup” zal bestaan, zal zijn naam hieraan verbonden zijn. Maar helaas na dit seizoen is het toch afgelopen met de Uniserver Golf Cup. Voor het nieuwe wintercompetitie zal wel een nieuwe sponsor met eventueel een nieuwe naam.

 

Tevens heeft René ook nog een trofee ter beschikking gesteld die aan het einde van elk seizoen zal worden uitgereikt. Namelijk de “Fred Prins Bokaal” te vernoemen naar de persoon die veel heeft betekent voor de club. Het gaat hier om de eerste plaats van het StableFord klassement. Fred had altijd al moeite met een StableFord Punten klassement en nu is er een bokaal naar hem vernoemd.

 

We kunnen en mogen zeker Fred Prins en René de Graaf niet vergeten. Die de afgelopen jaren de prijzen hebben verzorgt. Waaronder ook de door hem verzamelde “Lakeballen” uit de wateren van de Golfbaan Spierdijk. Uiteraard gewassen en beoordeelt op kwaliteit en kwantiteit.

 

Deze eer wordt nu voortgezet door Tom Bleijendaal en Cock Beliën die gezamenlijk de golfballen ten behoeve van de FredPrinsBallenBak (FPBB) zullen aan- c.q. bijvullen. Deze ballen dienen voor de dagprijzen.

 

Voor onze jaarlijkse loterij kijk ik weer uit naar onze leden die met een bijdrage de loterij tot weer een groot succes kan leiden. Hieronder staan de personen die het afgelopen seizoen hun bijdragen hebben geleverd.

 

Arie Floris; 

 

Jan Schrekker; heeft weer twee vrijkaarten voor een wedstrijd van Ajax in de Arena ter beschikking gesteld.

 

Jan Bleyendaal;

 

Ton Hertog;

 

Tom Bleyendaal;

 

Kees van Kampen;

 

George Vlaar;die twee grote plastic zakken met allerlei leuke gadgets vanuit de autobranche aanbood voor dit jaar, we zijn hen zeer dankbaar.

 

Cees Duijn;

 

Willem Bure;

 

Timo van Geest; heeft een voucher van één uur golfles ter beschikking gesteld.

 

 

FC_Grafische_ProductiesRené de Graaf heeft twee seizoenen de door ons gemaakte Birdies gesponsord. Deze taak wordt nu door zijn broer John de Graaf voorgezet. Op deze wijze houden wij ons René in onze gedachte.

Jos van de Werf heeft door jaren te spelen op golfbaan “De Texelse” nogal een aantal Birdies verzameld waaronder zelfs 2 Eagles.  Hij heeft deze ter beschikking gesteld voor uitgifte bij de wintersenioren wedstrijden. Beide zullen dit doen op persoonlijke titel. Ik stel een dergelijk initiatief bijzonder op prijs. Hulde hiervoor.

 

 

 

Voor dit seizoen hebben al enkele leden voor enige vorm van sponsering bijgedragen. Beste leden schroom niet om mij alsnog te benaderen voor jullie Goodies.

Bedankt.

Copyright © 2013. All Rights Reserved. HomeART RoBeZ