Uitslagen en Overzichten

Uniserver Golf Cup is;

Een fantastische competitie; Met gedreven leden en spelers”.

DeKoggen03Donderdag 17 maart 2016

Einde van ’t winterseizoen !!

 

We hadden een stralende zonnige golfdag en eindelijk een droge baan. Dat was direct te merken aan de lengte van de geslagen afstanden en eindelijk weer met twee slagen over het water bij hole drie. De wedstrijd was begonnen als Shotgun en na drieën kwamen we allemaal weer binnen druppelen. Als verwelkoming werd een bord patat voor alle flights neergezet, zodat daarna begonnen kon met het uitreiken van de dagprijzen.

 

Nu de uitslagen, als eerste was het Cock Beliën met 22 punten daarna Siem Laan met 21 en Peter Borst met 20 punten, er waren diverse verrassingspakketten ingebracht door de leden en ze mochten hun eigen keuze maken, daarvoor wil ik iedereen hartelijk bedanken. En  de hekkensluiter was deze keer weer Bob Holterman en nu met een schamele 6 punten.

 

De hoofdmoot van de afsluitingswedstrijd waren de “Wedstrijdpunten” en de “Stablefordpunten” te verdelen. De wisseltrofee kon Johan Venekamp niet meer worden ontnomen met een puntentotaal van 251 over 10 meetellende wedstrijden. Hij nam de trofee gezamenlijk met enkele mooie prijzen in ontvangst. Als tweede was Siem Laan met een puntentotaal van 245 en derde was Johan Verberne met een puntentotaal van 227. Johan is mij in de laatste wedstrijd nog voorbij gestreefd. Ikzelf (Tom Bleijendaal) had 222 punten.

 

Voor het Stableford klassement (bleek na afloop) nog geen gelopen race. Winnaar was wel Johan Venekamp met een puntentotaal van 380 over 10 meetellende wedstrijden. Maar uiteindelijk is voor de tweede plaats een Ex aequo Nico Koopman en Siem Laan, beide met 374 punten. Velen onder jullie zullen nu denken hé, Tom heeft een heel andere uitslag gepresenteerd. Ik (RoBeZ) moet bekennen dat eigenlijk de prijsuitreiking een wedstrijd te vroeg heeft plaatsgevonden. Ik heb dit ook al doorgegeven aan Tom. Ten slotte hij is wedstrijdleider, dus hij beslist en voor een eventuele oplossing t.a.v. de juistheid. Maar ik wilde in ieder geval de juiste uitslagen vermelden en met jullie delen. Deze gegevens zullen weer in de “Wall of Fame” worden opgenomen.

Als Birdie-kampioen kon ik mijzelf toekennen met 4 stuks ook daarmee kreeg ik een mooie prijs.

 

Het was nog lang nazitten en al met al was het een mooie wintercompetitie met blije leden en we zien uit naar het volgende seizoen.

 

Tot slot wil ik de UNISERVER site van Ron bedanken voor het registreren van alle uitslagen en verslagen die hij voor ons heeft opgetekend, namens alle leden bedankt Ron.

 

Wel dit was het.

Tom Bleijendaal

Copyright © 2013. All Rights Reserved. HomeART RoBeZ